Cristi Borcea şi fraţii Becali, la DNA

| 18 noi, 15:44

DNA anchetează meciul Dinamo - Lazio, disputat în 2007, prin care italienii s-au calificat în Liga Campionilor la finalul unui meci pierdut în mod suspect de "câinii roșii", scor 1-3. Dezvăluirile făcute în presă au dus la autosesizarea DNA-ului. Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost scoşi din penitenciar pentru audieri, informează Româniatv.net.

DNA a pornit o anchetă în cazul meciului Dinamo - Lazio, din preliminariile Ligii Campionilor, din 2007. Partida retur, disputată pe fostul stadion Lia Manoliu, este cea care a trezit suspiciuni. Dinamo a condus la pauză cu 1-0, dar a încasat uşor în partea secundă 3 goluri şi a pierdut calificarea (în tur fusese 1-1).

Lazio ar fi plătit ulterior o sumă uriaşă pentru dinamovistul Ştefan Radu, 7,2 milioane de euro , deşi transferul nu ar fi valorat atât fără alte interese.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că s-a deschis un dosar penal avînd ca obiect procesul verbal de sesizare din oficiu privind meciul Dinamo - Lazio 1-3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ