Din arest, soţia lui Cristi Borcea dă de pământ cu Valentina Pelinel: E O FEMEIE...

| 05 ian, 14:11

Soţia lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a reacţionat dur la aflarea veştii că fostul manechin Valentina Pelinel este însărcinată cu acţionarul echipei Dinamo. Ea a avut o remarcă acidă după ce şi-a vizitat soţul în arest.

Alina Vidican l-a vizitat pe Cristi Borcea în arest. La plecare a fost aşteptată de ziarişti, care care au întrebat-o dacă ştie despre aventura lui Borcea cu Valentina Pelinel.

"Noi avem o familie solidă şi ne iubim, iar femeia aceasta este o femeie de moravuri uşoare care nu ştiu ce urmăreşte", a răbufnit Alina Vidican, scrie RomâniaTV.

Cristi Borcea are 3 copii cu fosta sotie, Mihaela, doi cu actuala sotie, Alina, unul cu o fosta amanta, de profesie avocat, iar acum l-ar astepta pe al saptelea, cu Valentina Pelinel.

Borcea se află în arest pentru mituirea, alături de fraţii Becali, a unei judecătoare de la Înalta Curte, pentru a da o soluţie favorabilă în Dosarul Transferurilor.

Citeşte şi: O femeie CELEBRĂ urmează să îl facă tată pentru a șaptea oară pe Cristi Borcea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 ian, 14:16
Mireille Owe
part-time job
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ