Simona Halep este la un pas de semifinala de la Roland Garros

| 04 iun, 2014
Simona Halep o va întâlni pe Svetlana KUZNETSOVA în sferturi de finală la turneul Roland GArros, miercuri, de la ora 15:00.
Simona Halep este considerată, în acest moment, favorita numărul unu la câștigarea turneului de mare şlem Roland Garros.

Meciul de miercuri contează pentru accederea în semifinalele turneului de la Roland Garros. Partida începe la ora 15.00.

Rusoaicei Svetlana Kuznetsova este a 27-a favorită la startul competiției, Kuznetsova a trecut în optimi de Lucie Safarova.

În prezent, Simona şi Svetlana se află la egalitate. Au fost 4 meciuri directe între Halep și Kuznetsova, victoriile fiind împărțite în mod egal.

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetsova va fi transmisă în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2.

În optimi, Simona s-a impus cu 6-4, 6-3 în confruntarea cu Sloane Stephens. A fost a patra întâlnire directă între Halep și Stephens, jucătoarea din Statele Unite având un palmares pozitiv, 2-1.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ