Halep i-a pus pe gânduri pe americani. I-au căutat SECRETUL ieșit DIN COMUN

| 04 iun, 2014

Ce se ascunde în spatele rezultatelor Simonei Halep? Aceasta este întrebarea pe care jurnaliștii americani și-au adresat-o tot mai des în ultimele zile. În căutarea unui răspuns, ei lansează și o variantă surprinzătoare.

Revista Tennis Magazine avansează o nouă ipoteză: Halep joaca atât de bine, deoarece vine dintr-o țară mică precum România, iar responsabilitatea ei este mai mare.

"E dintr-o țară mică și este văzută, ca și Novak Djokovici, drept un element reprezentativ al țării sale. Acest lucru o motivează suplimentar", susțin americanii.

Această concluzie a fost trasă după ce Halep și-a inceput conferința de presă de după meciul cu Sloane Stephens, spunând că "mă simt bine că pot reprezenta România în sferturile de finală".

Întrebată de jurnaliștii americani dacă acesta este secretul Simonei Halep, Virginia Ruzici, managerul sportivei, a confirmat că și modul în care este privită de români o ajută foarte mult.

"E ceva ce nu poți subestima, dacă vii dintr-o țară mare. Acasă, românii o văd pe Simona ca pe o persoană modestă și umilă. Iar pentru asta a devenit atât de iubită și faimoasă. Oamenii simt că Simona este o persoană bună, cu inima mare", a comentat Virginia Ruzici.


Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens, scor 6-4, 6-3.

În sferturi, Halep o va întâlni, miercuri, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova.

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ