O legendă a tenisului, fascinată de Simona Halep

| 02 iun, 2014

Multipla campioana Martina Navratilova a vorbit la superlativ despre Simona Halep inaintea meciului pe care aceasta il disputa in optimile de finala de la Roland Garros.

Rugata sa prefateze intalnirea dintre Halep si Sloane Stephens, Navratilova s-a declarat uimita de modul in care romanca isi studiaza adversarele.

"Halep si Stephens sunt doua personalitati diferite, atat uman cat si din punct de vedere al tenisului. Sloane vrea sa fie dominanta si sa termine rapid, in timp ce Halep incearca sa o ia mai usor. Halep este atenta la fiecare detaliu, ii place sa studieze jocul. Are un plan definit pentru fiecare jucatoare si disputa fiecare meci cu aceeasi atitudine, de aceea este si mult mai consistenta", a spus Navratilova.

Fosta jucatoare din Cehia, cu cetatenie americana, are in palmares 18 titluri de Grand Slam.

Simona Halep o va intalni in optimile de finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens, locul 19 in clasamentul mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ