Simona Halep: Fizic, sunt 100% pregătită. Trebuie să rămân concentrată, nu mă gândesc la finală

| 30 mai, 2014

Simona Halep, locul 4 WTA, s-a calificat fără emoţii în turul III la Roland Garros  şi a declarat că nu mai are probleme de sănătate, iar faptul că s-a retras din turneul de la Roma a ajutat-o să se refacă în totalitate după accidentarea suferită atunci.

"Mă simt foarte bine aici. Sunt sută la sută pregătită din punct de vedere fizic. De aceea m-am retras de la Roma, ca să fiu sută la sută pregătită aici. Am avut două meciuri bune şi sunt fericită că am reuşit să închei în două seturi, pentru că a fost un pic dificil.

Am fost un pic nervoasă, dar am servit bine şi totul a fost în regulă. Este un pic de presiune că sunt favorită, dar vreau să stau concentrată pe fiecare meci, pentru că aici fiecare meci este foarte greu. Trebuie să joc bine meci cu meci şi apoi voi vedea cât de departe pot să ajung. Nu mă gândesc la finală", a spus Halep, după calificarea în turul trei la Roland Garros, citată de digisport.ro.

La jumătatea acestei luni, Halep s-a retras de la turneul de la Roma din cauza unei probleme la muşchii abdominali, după ce s-a calificat în optimile de finală.

În turul trei la Roland Garros, Simona Halep o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 2-6, 6-2, de Magdalena Rybarikova (Slovacia), poziţia 34 în clasamentul mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ