O fostă mare campioană dă verdictul: Iată de ce a câştigat Simona Halep

| 29 mai, 2014

Fosta jucatoare de tenis Mary Pierce, campioana la Australian Open si Roland Garros, sustine ca Simona Halep trebuie sa se declare fericita ca a scapat fara sa fie invinsa de Heather Watson.

"Simona a fost foarte fericita ca meciul s-a terminat. Daca mai dura putin, lucrurile deveneau periculoase pentru ea", a mai spus Pierce.

Fosta sportiva a mai afirmat ca diferenta dintre cele doua jucatoare s-a facut la tactica adoptata. "Simona Halep a folosit o strategie pe care imi placea sa o folosesc si care i-a adus lui Andre Agassi atat de mult succes. Practic, isi alearga adversara dintr-o parte in cealalta a terenului. Pe zgura, aceasta tactica functioneza de minune", a declarat Mary Pierce.

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, in doua seturi, scor 6-2, 6-4.

In turul trei, Halep o va intalni pe iberica Maria-Teresa Torro-Flor, ocupanta locului 55 in clasamentul mondial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ