Simona Halep îşi doreşte ca primul său titlu la un turneu de Mare Şlem să fie la Paris

| 02 iun, 2014

Imediat după calificarea în sferturile de finală la Roland Garros, în urma victoriei (6-4, 6-3) obţinute luni în faţa americancei Sloane Stephens, românca Simona Halep, nr. 4 mondial, a declarat că, dacă în cariera sa va avea şansa să câştige un singur turneu de Grand Slam, i-ar plăcea ca asta să se întâmple la Paris.

''Sunt foarte fericită că am câştigat, a fost un meci foarte dur, aşa cum mă aşteptam. Joc cu încredere, din ce în ce mai bine, îmi place zgura, îmi place acest turneu, mă simt bine şi vreau să merg şi mai departe. Şi, dacă am şansa în cariera mea să câştig un singur Grand Slam, mi-ar plăcea ca asta să se întâmple aici'', la Paris, a declarat Halep, citată de ediţia online a ziarului L'Equipe.

Dar pentru a reuşi aceasta, comentează cotidianul parizian, va trebui ca ea să-şi ridice în continuare nivelul de joc în faţa Svetlanei Kuzneţova sau a Luciei Safarova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ