SIMONA HALEP: Pentru mine nu e foarte important locul pe care mă aflu în clasament

| 15 oct, 2014

Simona Halep se va afla printre cele mai bune opt jucătoare din lume, care vor participa, între 20 și 26 octombrie, la Singapore, la Turneul Campioanelor.

"Mă simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot și voi încerca să mă bucur de tenis", a precizat Halep la plecarea spre Singapore, potrivit Digi Sport, citat de HotNews.

"Pentru mine nu este o chestiune foarte importantă locul pe care mă aflu în clasament, îmi place doar să joc, să câștig meciuri cât mai multe și să câștig și titluri dacă se poate. Clasamentul nu cred ca va conta atât de mult cât conteaza jocul pe care îl faci în timpul unui meci și ce poți să faci la un anumit turneu", a spus Simona Halep.

Simona Halep se află în acest moment pe locul trei în ierarhia WTA, dar va ajunge pe patru începând de săptămâna viitoare (va fi depășită de Petra Kvitova).

Jucătoarea din România s-a recuperat dupa accidentarea la coapsă pe care a suferit-o în timpul turneului de la Beijing.

Turneul Campioanelor de la Singapore se va disputa în perioada 20-26 octombrie, competiția fiind dotată cu premii totale în valoare de 6,5 milioane de dolari. Suprafața de joc va fi hard. De-a lungul timpului, turneul a fost organizat de orașe precum Los Angeles, New York, Oakland, Munchen, Madrid, Doha și Istanbul.

Cele opt participante sunt Serena Williams, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Simona Halep, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovic și Caroline Wozniacki.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ