FOTO. Simona Halep pregăteşte o surpriză. Maestrul cu care s-a pregătit înainte de US Open

| 23 aug, 2014

Mai sus, tot mai... sushi - acesta este cantecul cu care Simona Halep se pregateste pentru US Open, o noua sansa ca numarul 2 mondial sa castige un Grand Slam, dupa finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon.

Inainte de startul turneului de la US Open, Simona Halep a luat lectii de sushi de la celebrul bucatar japonez Masaharu Morimoto, cunoscut drept "Bucatarul de Fier", scrie sport.ro.

Halep nu a stat numai sa observe cum se prepara maki sushi, dar a trecut si la treaba. Si adversarelor de la US Open promite ca le va servi cateva surprize.

Dupa eliminarea de la Cincinnati in fata Mariei Sharapova si iesirea rapida din competitie la New Haven, Halep e gata de US Open.

In primul tur de la US Open, Simona Halep va juca in fata unei jucatoare din afara clasamentului WTA, Danielle Rose Collins, care a intrat in competitie cu un wild card. Meciurile de la US Open vor incepe luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ