Simona Halep s-a alăturat campaniei #SelfieForLife răspunzând provocării fotbaliștilor Stelei

| 04 feb, 15:46

Simona Halep s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociația Fight for Life Charity, având ca scop strângerea de fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer din România, răspunzând astfel provocării lansate de clubul de fotbal Steaua București.

"Acum am auzit pentru prima dată de provocarea steliștilor. O să fac acest selfie pentru copii. Știu că este foarte important, mă emoționează mereu acest lucru când copiii sunt bolnavi și bolile în general. O să și donez pentru că acum am și posibilitatea și sper să-i ajute pe copiii care au nevoie de această donație', a declarat, miercuri, la Galați, Halep.

Înaintea meciului cu TSKA Sofia, în cantonamentul din Antalya, toți jucătorii Stelei s-au mobilizat, au donat și și-au făcut o fotografie amuzantă, pe care au distribuit-o pe pagina oficială de Facebook a clubului. Tot pe Facebook i-au provocat să intre în Campania #SelfieForLife pe Simona Halep, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, dar și pe toți fanii grupării roș-albastre.

Tag-uri: Simona Halep, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ