Simona Halep şi-a angajat un nou colaborator. A câştigat Wimbledon-ul

| 06 aug, 20:34

Simona Halep va colabora în turneele de peste Ocean cu antrenorul Patriciei Ţig. Răzvan Sabău a plecat alături de Simona Halep în Canada, acolo unde jucătoarea va participa, de săptămâna viitoare, la Rogers Cup.

Simona Halep a cooptat un nou membru în staff-ul tehnic. Răzvan Sabău, fost campion de juniori la Wimbledon, va fi sparring-partner-ul româncei în circuitul american. După US Open, Sabău îşi va relua colaborarea cu Patricia Ţig, pe care a dus-o, săptămâna trecută, până în finala de la Baku.

Citeşte şi:  Simona Halep, în continuare pe locul al treilea în clasamentul WTA

„Răzvan Sabău, lucrez cu el, batem bine împreună şi sper să meargă bine relaţia. Mi-am păstrat jocul, aşa cum joc eu. Am încercat să îmbunătăţesc serviciul şi returul, mai multe chestii în joc. Să vedem la turnee dacă am făcut ceea ce trebuie”, a spus Simona Halep, notează Digi24.

Jucătoarea ar putea coborî de pe podiumul WTA la sfârşitul acestei săptămâni. Românca va fi devansată de Caroline Wozniacki, în cazul în care daneza va câştiga turneul de la Stanford, care va fi transmis, de mâine, în direct la Digi Sport 2.

„Nici nu ştiu câte puncte am, câte puncte sunt între noi. Pentru mine, clasamentul nu este foarte important. Îmi place să joc tenis şi vreau să joc cât de bine pot fiecare meci. Vom vedea şi clasamentul, pe parcurs”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a primit un wild-card pentru Rogers Cup, care va debuta săptămâna viitoare la Toronto.

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 aug, 21:43
catalin
Ai un vis, dar n-ai resurse ?!
Daca esti dispus să-ti conduci viaţa după o viziune măreaţă, dar nu ai resursele necesare, noi te putem ajuta ! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ