Veste EXCELENTĂ pentru Simona Halep, înainte de turenul de la Toronto

| 08 aug, 17:13

Simona Halep a primit o veste excelentă înaintea turneului de la Toronto. Românca va fi cap de serie numărul 2, după ce Maria Sharapova s-a retras din cauza unor probleme medicale.

Maria Sharapova a acuzat probleme la piciorul drept şi a preferat să nu rişte o accidentare şi mai gravă participând la turneul de categorie Premier de la Toronto.

Competiţia va începe luni, iar principala favorită este Serena Williams, în timp ce Simona Halep va fi cap de serie numărul 1.

Simona Halep va juca la Toronto direct în turul al doilea, când o va întâlni fie pe Jelena Jankovici, fie pe Caroline Garcia, care se vor întâlni în primul tur.

Turneul de la Toronto este dotat cu premii în valoare totală de 2,513 milioane de dolari. În competiţie va mai intra o româncă, Irina-Camelia Begu, care va întâlni în runda inaugurală o sportivă venită din calificări.

 

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ