Siveco România se află în topul celor mai performante 10 companii europene

| 10 iun, 2013

Siveco România a fost premiată pentru excelenţa în exportul de produse şi servicii software în cadrul festivităţii organizate săptămâna trecută de European Business Awards la Istanbul, informează un comunicat al companiei remis, luni, agenţiei Mediafax.

Ceremonia de gală a acestei prestigioase competiţii a beneficiat de prezenţa ministrului turc al Integrării Europene, a comisarului european pentru Comerţ, a reprezentanţilor guvernamentali de la Ankara, a consilierilor premierului turc şi a foarte mulţi oameni de afaceri europeni. Patronul oficial al European Business Awards este din 2013 comisarul european pentru comerţ Karel De Gucht.

Competiţia European Business Awards are ca scop identificarea celor mai performante companii europene, selectate pe baza a trei criterii: inovaţia, excelenţa şi sustenabilitatea în afaceri. Un juriu compus din lideri de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic şi jurnalişti a selectat în finala competiţiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante şi reprezentative 10 organizaţii din toată Europa.

"Intrarea firmei noastre în topul întocmit de juraţi European Business Awards este un motiv de bucurie pentru toată echipa noastră. Este cert că facem parte din elita companiilor europene şi acest lucru se bazează pe expertiza dobândită în 21 de ani de proiecte mari, pe excelenţă în management şi pe o echipă care face lucruri de calitate. Ne pregătim să demarăm noi proiecte în Asia Centrală şi Regiunea Caspică, în ţări din Comunitatea Statelor Independente (CIS), în ţări din nordul Africii, precum şi pentru organizaţii din structura Comisiei Europene. Peste tot oferim tehnologii inovative, produse de calitate, exportăm inteligenţă românească", a declarat, după finalul ceremoniei, Florian Ciolacu, vicepreşedinte Vânzări Internaţionale Siveco Romania, citat în comunicat.

Din 15.000 de companii înscrise în ediţia 2013 a competiţiei au fost selectate 100 care au fost distinse cu titlul Ruban d'Honneur, datorită realizărilor excepţionale obţinute în afaceri, dinamicii evoluţiei lor şi aplicării standardelor etice şi de calitate. În marea finală de la Istanbul au intrat doar 10 companii.

Siveco Romania a obţinut în acest an cel de-al treilea premiu Ruban d'Honneur, oferit de European Business Awards, după ce a primit şi titlul de Campion Naţional - singura firmă românească câştigătoare la categoria "Business-uri cu cifră de afaceri între 25 şi 150 milioane euro".

Expertiza companiei în derularea de proiecte cu acoperire naţională a fost construită în 21 de ani de o echipă de specialişti de excepţie, se mai arată în comunicat, precizându-se că soluţiile Siveco Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţeşte activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

Siveco Romania dezvoltă proiecte cu impact social deosebit, precum cele pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, Autoritatea Naţională Vamală, Biroul de Credit, Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit comunicatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ