ŞOC! Simona Halep, ameninţată cu MOARTEA

| 23 apr, 10:21

Simona Halep a primit ameninţări cu moartea pe o reţea de socializare, din partea un admirator fanatic, care până nu demult se declara un fan împătimit al româncei.

Jesper Andreassen a început să o ameninţe pe Simona Halep în momentul în care a citit o ştire din presa română despre o posibilă nuntă a sportivei.

Danezul, în vârstă de 48 de ani, a postat o mulţime de mesaje injurioase la adresa Simonei Halep, totul culminând cu o ameninţare cu o moartea, relatează ziare.com.

„Simona Halep, te voi distruge! Încearcă iadul meu. Vei muri”, a scris pe Twitter Jesper Andreassen.

Citeşte şi: Simona Halep a răbufnit după atacurile din ultima vreme: "M-au afectat, nu e corect"

Danezul a scris zeci de mesaje, jignind-o şi ameninţând-o pe Simona Halep. Ba mai mult, bărbatul susţine că îi va face probleme lui Halep, având relaţii la agenţia antidoping.

„Simona Halep, îşi e frică de agenţia antidoping? Pentru că ştiu oameni de acolo. Cariera ta se va încheia în minim 4 ani”, scrie bărbatul.

După o zi, bărbatul a şters majoritatea mesajelor de ameninţare.

Citeşte şi: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Stuttgart

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ