ŞOCANT! Noi IMAGINI dramatice de la locul TRAGEDIEI din Alpii francezi

| 26 mar, 21:55

Noi imagini de la operaţiunea de salvare din Alpii francezi au apărut. Misiunea este una cât se poate de grea din cauza terenului accidentat.

Avionul s-a izbit de munte cu 700 de kilometri la ora iar toti cei de la bord au murit instantaneu.

Cei 144 de pasageri au realizat ca ceva groaznic se intampla abia cand au vazut muntele in fata ochilor.

"Cred ca victimele si-au dat seama abia in ultimele momente ce se intampla pentru ca pe banda se aud tipete abia in ultimele clipe dinaintea impactului”, a concluzionat procurorul.

Dupa decriptarea primei cutii negre incepe sa devina o certitudine ca unul dintre pilotii avionului prabusit in Franta a avut ganduri sinucigase pe care le-a pus in aplicare. Mai exact copilotul, un tanar de doar 28 de ani.

Copilotul a refuzat sa deschida usa cabinei si a accelerat coborarea avionului, a afirmat procurorul, intr-o conferinta de presa.

Citeşte şi: Cinci cazuri de piloți care s-au sinucis în timpul zborului

"Am intrat in posesia transcrierii ultimelor 30 de minute de zbor. Comandantul era absent din cockpit, iar copilotul a manipulat voluntar comenzile pentru a cobori altitudinea avionului", a declarat procurorul general din Marseille.

"In primele 20 de minute, cei doi piloti discutau normal, vesel. Nimic anormal. Comandantul de bord pregatea informarea pentru aterizarea la Dusseldorf, iar raspunsurile copilotului par laconice. Comandantul de bord ii cere copilotului sa preia comanda si se aude zgomotul unui scaun si usa care se inchide. Probabil a mers sa-si satisfaca o necesitate naturala. Copilotul manipuleaza atunci sistemul de monitorizare a zborului pentru a incepe coborarea in timp ce era singur la comanda", a precizat procurorul.

"Pilotul s-a identificat pentru a intra in cabina, dar nu a primit niciun raspuns", a mai spus acesta, precizand ca doar o respiratie de om se putea intelege in interiorul cabinei, chiar inainte de impactul final.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ