Soluţia lui Meleşcanu pentru eliminarea corupţiei e legată de "Căţeluş cu părul creţ"

| 28 oct, 2014

Teodor Meleşcanu are o soluţie inedită pentru eliminarea corupţiei din România. Invitat la România TV, Meleşcanu a făcut referire la cunoscuta poezie "Căţeluş cu părul creţ", apreciind că aceasta are o influenţă rea asupra copiilor.

Schimbarea mentalităţii e cea mai importantă. Care e prima poezie pe care o învaţă copiii, înainte de a fi la şcoală? «Căţeluş cu părul creţ, fură raţa din coteţ el se jură că n-o fură, dar l-am prins cu raţa în gură». Aici mentalitatea trebuie schimbată", a spus Meleşcanu.

El a continuat afirmând că nu doar schimbarea mentalităţii e importantă. Pentru eliminarea corupţiei este nevoie şi de creşterea veniturilor la nivel ministerial, la nivelul demnitarilor.

"Lumea mă întreabă: ce o să faceţi dumneavoastră ca să schimbaţi? Şi eu le spun: peştele de la cap se împute. Puterea exemplului e cea mai mare pe care o poate avea un preşedinte în România. E vorba de o creştere a nivelului de venituri care să-l facă pe om mai puţin tentat la acte de corupţie. Ar fi suficient să le dai (n. red. - miniştrilor) cât le dai judecătorilor după părerea mea", a mai spus Meleşcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ