Sondaj: Majoritatea românilor sunt de acord cu graţierea lui Gigi Becali

| 09 feb, 2014

Potrivit ultimului sondaj de opinie, majoritatea românilor sunt de acord cu graţierea lui, transmite România TV.

Conform datelor CSCI, 70% dintre cei intervievaţi spun că propunerea lui Victor Ponta, de a îl elibera pe fostul parlamentar, este bună.

Mai precis, 36% dintre cei chestionaţi au o părere foarte bună despre graţierea lui Becali, în timp ce 34% au o părere bună. De asemenea, 14% o părere foarte proastă, iar 11% au o părere destul de proastă. Un alt procentaj, de 5%, nu a dorit să răspundă sau nu ştie ce să răspundă.

Cererea de graţiere se află în acest moment pe masa ministrului Justiţiei, iar dacă avizul ministrului va fi unul favorabil, cererea va ajunge pe masa şefului statului.

Astfel, decizia finală îi aparţine preşedintelui Traian Băsescu, scrie RTV.NET.

 

 

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 2014
Toni
Sper sa faca si Basescu ceva bun in 10 ani de mandat si sa semneze gratierea lui Becali.
Dosarele pentru care a fost condamnat sunt cam subtiri, pentru condamnariile primite.
Sper sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa fie gratiat, dupa care ar trebui sa fie mai atent cu gura aia mare, care o are.
09 feb, 2014
Laura
Majoritatea romanilor ESTE de acord cu....
09 feb, 2014
pintescu
va salut! din primele cuvinte i mi exprim dezaprobarea pt. incarcerarea acestui minunat OM care este GIGI BECALI, pt simlul motiv ca are el gura aia un pic cam mare. sa dam timpul inapoi si sa vedem cat bine a facut acest OM si cat rau? poate vareferiti si la masinatiunile pe care se spune ca le a facut dar sa fim sinceri oricare dintre noi am fii langa ciolan nu ne am infrupta. EU PERSONAL PE ACEST om IL IUBESC SI L VENEREZ si daca as putea as face eu puscarie pt el ca afacut mult bine la lume chiar si din inchisoare. va multumesc pt prilejul de a vorbii pe aceasta tema.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ