Sora lui Victor Ponta mărturiseşte pe Facebook de ce a fost chemată la DNA

| 26 feb, 15:01

Alexandra Herţanu a fost chemată, joi dimineaţa, la DNA Ploieşti, iar într-o postare pe Facebook, sora premierului spune că motivul pentru care s-a prezentat a fost acela de a recupera hard-disckurile firmei, unde aceasta ocupă funcţia de administrator.

Mesajul Alexandrei Herţanu de pe Facebook:

"Mi-am trait toata viata discret si fara nici o implicare in viata publica. Din pacate de mai bine de o saptamana acest lucru nu a mai fost posibil. Respect dreptul presei de a cere informatii despre subiecte de interes public dar in acelasi timp consider ca si publicul are dreptul la informatii corecte si complete. In concluzie, pentru a evita speculatiile, vreau sa se stie ca in aceasta dimineata m-am prezentat de bunavoie la sediul DNA Ploiesti pentru a recupera hard-diskurile apartinand SC EXFIN 2000 in care am calitatea de administrator si asociat. Cu aceasta ocazie, mi s-a solicitat si am acceptat sa dau o declaratie de martor. Asta a fost tot! In plus doresc sa fac cunoscut ca , in ciuda informatiilor vehiculate in presa, eu, mama mea sau SC EXFIN 2000 nu am avut niciodata nici un fel de legatura contractuala cu SC GROSSMAN ENGINEERING SRL.", a scris sora premierului pe Facebook.

 

Citeşte şi: Victor Ponta pe Facebook: Le iubesc şi o să le fiu alături toată viaţa...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 15:51
Abraham Mondialul
"Cu aceasta ocazie, mi s-a solicitat si am acceptat sa dau o declaratie de martor"
este foarte bine ca sora lui Ponta colaboreaza cu DNA
se vede ca fratele este doctor in drept
sunt curios,a facut si un denunt?
de exemplu,ar fi putut sa-si denunte sotul?
ca s-au mai vazut cazuri...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ