Sorin Ovidiu Vântu, interviu în presa RUSĂ: Serviciile secrete din România, conduse de dobitoci

| 19 mai, 11:54

Sorin Ovidiu Vîntu duce o campanie online de "educare" a tinerilor, după cum el însuşi susţine. Ideile lui nonconformiste prind la un public divers, iar majoritatea oamenilor care îl înjurau în comentariile de pe Facebook şi-au schimbat atitudinea, afirmă SOV într-un interviu pentru russiatoday.ro.

Omul de afaceri face o analiză a situaţiei din România, a relaţiilor ţării nostre cu Rusia, criticând în termeni duri serviciile de informaţii, politicienii şi presa.

Potrivit lui SOV, o Uniune Europeană fără Rusia nu poate fi concepută. Mai devreme sau mai târziu, Rusia va face parte integrantă din Uniunea Europeană, mai susţine acesta, vorbind despre un termen de 10, 15, 20 de ani pentru îndeplinirea acestui scop. "SUA a fost principalul stat care s-a opus unei asemenea Uniuni. Se făcuseră paşi în acest sens. O Uniune energetică… se semnaseră nişte protocoale strategice între Uniunea Europeană şi Rusia… Şi evident că americanii au distrus toate aceste începuturi, firave, e drept, de creare a unei alianţe serioase, a unei Uniuni serioase… Vă daţi seama ce înseamnă un bloc economic Uniunea Europeană plus Rusia?", spune SOV.

Omul de afaceri îi desfiinţează pe şefii din ultimii ani ai serviciilor secrete, pentru felul în care au gestionat situaţia din Republica Moldova. SOV îi consideră pe aceştia doar nişte servitori ai serviciilor de informaţii americane. "Serviciile de informaţii româneşti au avut un fiasco uriaş în Moldova. Au pierdut contactul cu cetăţenii moldoveni. Cetăţeni moldoveni care acum se îndreaptă, in corpore, în masă, către Rusia. Chiar şi cei de origine română, nu numai cei de origine rusă. Este un fiasco al politicii externe, un fiasco personal al unui dobitoc de genul lui Băsescu şi al serviciilor române de informaţii conduse de dobitoci. Coldea, Maior… unul la SIE, un oarecare Predoiu… Vai mama lor!", mai spune Vîntu.

"Serviciile noastre sunt doar uneltele unor neica-nimeni din America. Cine dracu e Coldea? Cine dracu e Maior? Maior e un beţivan, dacă rămâneai cu el după 7 seara nu mai aveai cu cine vorbi, un tip de o mediocritate bine consolidată, iar Coldea un ofiţeraş de informaţii pe care nu-l duce capul la nimic. Ştie să spioneze cetăţeni români. Spionează pe toată lumea, începând de la cei mai importanţi oameni de afaceri din România sau din politică, până la purtătorii de prapuri… Dacă îţi mai aminteşti, îi urmărea pe ăia de la pompe funebre care dădeau şpagă să afle cine a murit. Ăsta e Coldea! Când e vorba de meserie, s-a văzut ce a făcut în Moldova. A tocat o grămadă de bani degeaba. Dar a fost extrem de obedient lui Băsescu, cât a fost Băsescu la putere", a mai declarat SOV, în interviul pentru russiatoday.ro.

Alte declaraţiile făcute de SOV:

Despre Ponta: "Ticălosul perfect! Un excelent om politic! În actuala configuraţie politică românească, va fi premier şi după 2016. O vezi pe Gorghiu preluând Puterea în România? Sau pe Iohannis? Iohannis va face vizite în continuare. Va profita de mandatul de preşedinte ca să viziteze lumea. E moca! E pe banii noştri, nu pe banii lui. Vedeţi pe cineva din Opoziţie capabil să-i smulgă Puterea lui Ponta? Nu. Ponta a spus corect: doar DNA-ul poate schimba guvernul, în niciun caz forţele politice din Opoziţie."

Despre Iohannis: "De la Iohannis nu mă aştept la absolut nimic. El nici nu există practic în ecuaţia jocurilor de putere. El va rămâne în istorie ca un globtrotter împlinit. Practic, el nici nu ia decizii singur. După cum bine s-a văzut, în România deciziile le iau americanii. Nişte oameni din servicii din America… ăştia conduc România!"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ