SORINA MATEI, mesaj pentru ION CRISTOIU: Tataie, du-te la culcare și lasă dictarea de pe telefon!

| 26 apr, 10:36

Sorina Matei și Ion Cristoiu, jurnaliști cu state vechi, duc un război al declarațiilor! După ce a fost dată afară de la B1 TV, Sorina Matei îl atacă pe cel pe care îl numește "Maestrul" găinilor.

Matei insinuează că ceea ce scrie Cristoiu pe blogul personal, ar fi, de fapt, niște mesaje primite de la alte persoane. Totul a plecat de la afirmația lui Cristoiu potrivit căreia ar fi citit rechizitoriul în Dosarul Referendumul, în care e acuzat Liviu Dragnea și pentru care procurorii DNA cer închisoare cu executare.

"Maestrul" găinilor care nasc pui vii susține că a citit în viața lui cel puțin un rechizitoriu. Al lui Dragnea/ referendumul. Eu cred că minte.

Iată de ce:

El zice că e o făcătură și că nu sunt probe. Eu spun că sunt. Nu toate directe, dar rechizitoriul e plin de probe, inclusiv interceptări, note și smsuri ale lui Dragnea.

El zice că frauda s-a realizat printr-un mecanism simplu. Procurorii descriu pe 353 de pagini cum frauda s-a realizat printr-un mecanism complex, coordonat pe multe paliere.Tocmai de aceea, printre multe, multe altele, probatoriul este extrem de divers și încărcat. În treacăt fie spus, au fost făcute inclusiv rapoarte de constatare tehnico științifică a semnăturilor.

El zice că rechizitoriul nu face nici cea mai mică referire la primari. Numai că tot rechizitoriul face zeci de referiri la primari care sunt indicați cu nume și prenume, inclusiv rude și interceptări cu ei.

El zice că fraudarea a fost o decizie politică a USL și nu înțelege de ce nu sunt Ponta și Antonescu în rechizitoriu, ci doar Dragnea. Eu îi spun că Justiția se face numai pe probe nu pe vorbe iar Dragnea este în cauză în calitate de coordonator, probat.

El zice că rechizitoriul are aproape 500 de pagini. Eu îi spun că are 353.

Din prostiile pe care le scrie "maestrul găinilor care nasc pui vii" rezultă următorarele:

- Minte. Scrie după dictarea altora. Ceea ce nu e nicio surpriză. N-a citit niciun rechizitoriu.

- Nu minte, l-o fi citit demult în mod clar habar n-are și n-a înțeles nimic din rechizitoriu

- A citit doar comunicatul de presă. Ceea ce înseamnă că n-a citit niciun rechizitoriu.

Numai că la cât de amatoristic scrie și la câte prostii pe bandă rulantă croșetează, pe mine mă face să cred că în viața lui n-a citit niciun rechizitoriu, referat, ordonanță sau închieiere. Altfel, ar fi înțeles și ar fi reținut ce e important într-un act al Justiției. În cazul acesta, nu a priceput mecanismul de fraudare, probatoriul, complexitatea dosarului, absolut nimic. În capul lui este o varză totală.

Asta este încă o probă că "maestrul găinilor care nasc pui vii" și tuturor intoxicărilor, dezinformărilor și linșajelor la comandă ar trebui să se limiteze doar la ce-i dictează penalii din pușcării sau prietenii politici din libertate. Scrierile și zicerile "maestrului găinilor care nasc pui vii" despre Justiție sunt egale cu zero.

Tataie, du-te la culcare și lasă dictarea de pe telefon!”, scrie Sorina Matei la adresa lui Ion Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 20:44
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 apr, 11:48
liviuioan
--- TATAIE--
HORMONICA--e dornica de munca si portar si paznic--ori purtator dde silabe lui CATALIN GENTOIU--smecheri politistii astia--au facut un geamantan sa vorbeasca--GHINION--pentru infractori--nu mai vorbeste nimeni , nici intr-un mijloc de locomotie . Suspecta supararea dintre fatuca si maestru--cat au sapat astia la MADALINA .
26 apr, 11:43
Sava Darius
Tovarasa Colonel
Tovarasa colonel da tu de unde ai datele astea? Ai citit rechizitoriul sau ti-au dat colegii din munca de securitate rezumatele sa le publici? Ar trebui sa-ti fie rusine sa mai apari securista infiltrata.
28 apr, 00:06
Dictatoru'
E clar
Tot de pe dictare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ