DNA i-o coace lui BĂSESCU în mare taină. Fostul preşedinte, cu un picior în PUŞCĂRIE?

| 27 apr, 11:45

Jurnalistul Ion Cristoiu dezvăluie, pe blog, cum arestarea prevebtivă a lui Yassin s-a transformat într-o adevărată luptă anti-Băsescu. Lupta a început prin arestarea prevenitvă a lui Yassin pentru trafic de influență “prefațată de o stenogramă rătăcită în presă” în care ar fi fost implicat și fostul președinte, Traian Băsescu.

"Mai întâi a fost arestarea preventivă a lui Yassin pentru trafic de influență, prefațată, potrivit unei tradiții de abuzuri tipice DNA, de o stenogramă rătăcită în presă, din care se înțelegea că traficul de influență a fost făcut în numele lui Traian Băsescu. A venit apoi mai mult decît bizara convocare la DNA a unor personaje fără nici o legătură cu Afacerea Yassin, petrecută, potrivit procurorilor, între octombrie 2014 și martie 2015, dar cu spectaculoase implicații în Fuga lui Omar Hayssam. Ovidiu Ohanesian, susținătorul public al tezei că Fuga a fost înlesnită de Traian Băsescu, și Ciprian Nastasiu și Sofica Dumitrașcu, procurorul, respectiv judecătorul care au înlesnit eliberarea lui Omar Hayssam din arestul preventiv în 27 aprilie 2006", scrie jurnalistul.

Ziaristul nu ratează ocazia de a aduce în discuție și poziția Codruței Kovesi de care aceasta profită la maxim, precum și de acțiunile DNA care sunt contrare democrației.

“Acțiunea DNA, desfășurată într-un categoric dispreț față de condiția democratică a transparenței (cînd ești declarată cea mai puternică femeie din țară puțin îți pasă de opinia publică, la o adică, dacă mai bombăne, o arestezi pe loc!), a dat naștere unei campanii mediatice de tip PSD-ist, susținută de Antena 3 și România Tv, despre implicarea lui Traian Băsescu în Fuga lui Hayssam și despre misterele din Răpirea ziariștilor", adaugă acesta.

Citeşte şi: Un faimos jurnalist detonează BOMBA: Coldea și Kovesi au o relație AMOROASĂ

El redenumește operațiunea DNA în acest dosar ca: “Răscoliți toate pubelele posibile. Poate dați de o acuzație împotriva lui Traian Băsescu!”

Jurnalistul susține că scopul diversiunii DNA nu a constat în convocarea lui Băsescu de către un procuror sub acuzația c-a înlesnit fuga lui Omar Hayssam, ci adevăratul scop constă în transformarea înregului eveniment într-o luptă îndreptată împotriva lacestuia.

"Ați priceput șmecheria cu convocarea celor trei care, deși n-au nici o legătură cu Yassin, poate fi presupus c-au fost chemați la DNA pentru redeschiderea Dosarului Fuga lui Omar?

Pentru a da posibilitate presei anti-Băsescu să reia acuzațiile despre regizarea Fugii de către Traian Băsescu, DNA i-a convocat pe Ovidiu Ohanesian, pe Ciprian Nastasiu și Sofica Dumitrașcu arhicunoscuți opiniei publice pentru implicarea în Fuga lui Hayssam", explică Ion Cristoiu.

Acesta mai adaugă că în această situație, DNA ar fi trebuit să dea un comunicat prin care să precizeze că cei trei martori au fost chemați în dosarul Yassin și că nu există o redeschide în Doasarul Fugii, în care ar fi fost implicat fostul președinte.

"DNA n-a dat nici un Comunicat menit să contracareze campania prin care se susține că convocarea celor trei e o acțiune care-l vizează pe Traian Băsescu.

Păi, cum să dea DNA așa ceva, cînd cei trei au fost convocați tocmai pentru a hrăni campania împotriva lui Traian Băsescu!", conchide ziaristul, potrivit b1.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

34 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 11:03
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
26 mai, 19:07
Ioana
Editura EPUBLISHERS.SRL, cauta colaboratori externi , ceva cu totul inedit !
Programul este part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala!
Oferta: plata se calculează în funcție de implicare și realizări; instruire gratuită prin email; contract legal de comision; scrisoare de recomandare; posibilitatea de a lucra de acasă (fiecare iși face singur programul de lucru)
Cerinte: calculator, conexiune internet, cunostinte minime PC, rabdare, seriozitate, perseverenta.
Vrei sa citesti un roman exceptional, o poveste fascinanta, grandioasa, uluitoare?
Un roman ce are un subiect unic la nivel mondial, un subiect unic ce nu s-a mai scris,un subiect care i-a pus pe ganduri pe toti cititorii. Convinge-te de realitatea informatiei si poti sa ai AFACEREA VIETII TALE. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul '”Info” la adresa de email [email protected]
22 mai, 18:21
pasqualyna
OFERTA JOB AVANTAJOS!
Viseaza! Tinteste! Planifica! Actioneaza! Editura EPUBLISHERS.SRL,cauta colaboratori externi !! AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI. Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Ce oferim: -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari -instruire gratuita prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasa (fiecare isi face singur programul de lucru) Detalii la adresa email [email protected]
08 mai, 17:12
MARIA
furtuna gandirii pozitive
VOINTA SI DORINTA CAND SUNT COMBINATE CORECT, FAC O PERECHE IREZISTIBILA. Asta scrie celebrul Napoleon Hill in cartea"De la idee la bani". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa; [email protected]
06 mai, 14:44
Cezara
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ