A păgubit statul cu 60 milioane euro, dar se plânge în instanţă că trăieşte din pensia părinţilor

| 24 apr, 21:42

Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor în perioada octombrie 2009 - octombrie 2011, Crinuţa Dumitrean, s-a plâns în sala de judecată că trăieşte din pensia părinţilor săi bolnavi. Asta în condiţiile în care Dumitrean este acuzată că a păgubit statul român cu 60 de milioane de euro, bani daţi unui apropiat al cuplului Udrea-Cocoş.

Crinuţa Dumitrean a apelat la mila judecătorilor pentru a scăpa de arestul la domiciliu din dosarul ANRP. Fosta miss Bistriţa, apropiată a lui Ioan Oltean şi fost preşedinte al ANRP, susţine că a ajuns să trăiască din pensia tatălui ei bolnav. Dumitrean s-a plâns că până şi starea ei de sănătate este precară, notează RomâniaTV.net.

Declaraţia ei de avere însă, nu o descrie ca pe un om sărac. Are terenuri în toate zonele scumpe de lângă Bucureşti, un apartament şi o garsonieră în capitală. Fostă miss Bistriţa, Crinuţa Dumitrean a fost propulsată la vârful politicii încă din tinereţe. A ocupat funcţii în administraţia locală şi centrală. La ANRP a ajuns şefă cu sprijinul lui Ioan Oltean.

La polul opus în sala de judecată s-a situat Alina Bica. Fosta şefă de la diicot s-a afişat cu un sacou de lux la ICCJ, la primul termen al dosarului ANRP.

Alina Bica şi Crinuţa Dumitrean sunt judecate pentru abuz în serviciu. Potrivit DNA au aprobat restituirea unui teren supraevaluat cu 60 de milioane de euro pe vremea când erau membre ale comisiei de despăgubiri din cadru ANRP. Beneficiarul retrocedării este prietenul lui Dorin Cocoş, omul de afaceri Gheorghe Stelian.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 07:04
catalin
poezie
Usor, usor, ... spre Beciu Domnesc ei se indreapta / Mahniti ca n-au putut mai mult sa "faca" / Dar in final o dau cotita / Ca n-ar fi vinovati si n-au luat mita.

Si cum in tara asta nu sunt hoti / Si toti ne cred cam...idioti / Veni si ziua cea cu soare / Dar e nasol s-o vezi....de la "racoare"

Unul dupa altul tipa, urla, zbiara / Ca nu eu, ca nu ea, ca nu noi ... furara / Si-n camera meschina alaturi de alti hoti / Incearca pe cat se poate sa ne ia din nou de...idioti
06 mai, 14:45
Cezara
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
28 apr, 07:42
ERHAN
Prostituatele pe bani publici.
POLTICENII ISI POT PERMITE SA PLATEASCA PROSTITUATE PE BANI PUBLICI! FOSTUL MARINAR AJUNS DIN EROARE ISTORICA PRESEDINTE A DAT UNEI PROSTITUATE 12 MILIARDE PE MÎNA ,DAR IN SCHIMB A TAIAT SALARII SI PENSII,
27 apr, 20:21
stefan
Va puteti depasi frica de esec, mergand cu incredere actionand ca si cum ar fi imposibil sa esuati. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract cu comision, Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul ''PROIECT'' la adresa de email: [email protected]
25 apr, 12:56
Andrei
Munceste de acasa!
MUNCESTE DE ACASA!

Instruire gratuita oferita de firma, sub forma unor cursuri oferite prin mail.
Contract legal oferit din start!
O afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA .
Fara a necesita cunostinte avansate IT.
Se lucreaza de acasa, part-time/full-time.
Minim 18 ani.
Fii propriul tau sef.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult.
Pentru mai multe detail TRIMITE ‘’INFO’’ la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ