Traian Băsescu, un nou atac asupra televiziunilor

| 26 apr, 15:01

Traian Băsescu a ieșit din nou pe Facebook cu un atac asupra televiziunilor România TV, Antena 3 și Realitatea TV, pe care le acuză pentru campania de denigrare și discreditare atât a sa, cât și a celor 10 ani de mandat.

"Două luni după încheierea mandatului nu am avut ieşiri publice. Mi-am dorit să urmeze o retragere lină din viaţa publică. Dar sistemul lui Năstase şi Voiculescu îşi doreşte o revanşe pentru toate înfrîngerile politice pe care i le-am administrat pînă la terminarea celui de al doilea mandat.

Am sesizat în acest interval de două luni, că obiectivul celor trei televiziuni este distrugerea,discreditarea celor zece ani ai mandatelor mele la Cotroceni. Şi pentru acest motiv nimic nu este jenant, de la atacarea tuturor membrilor familiei mele (noroc că sunt şi unii născuţi după 21.12.2014) la punerea nejustificată sub sechestru a terenului agricol cumpărat legal de Ioana pînă la punerea mea şi a ginerelui sub acuzare pentru şantaj sau arestarea unor persoane considerate emblematice în timpul celor zece ani de mandat.

Citeşte şi: Traian Băsescu aruncă BOMBA! Am informaţii că DNA se interesează de mine

În această operaţiune masivă de denigrare nimic nu este prea mult . Fie că utilizezi epave ale regimului comunist angajate cu normă întreagă la cele trei televiziuni, fie că utilizezi familii întregi de rromi interlopi bine instruiţi de avocaţi de tip miliţian să facă declaraţii denigratoare la adresa mea, fie că sunt vîrfuri de lance ale turnătorului Voiculescu angajaţi sau foşti angajaţi ai trustului Intact, fie că sunt angajaţi ai turnătorului de tip nou Ghiţă, fie că sunt băsişti răspopiţi sau diverse specii de acoperiţi, toţi se străduiesc din răsputeri să anihileze două mandate de preşedinte şi să semene fără pic de responsabilitate, ură şi minciună.

Oare ce v-a deranjat atît de tare în cei zece ani ?

Poate condamnarea comunismului ca fiind un regim ilegitim şi criminal ?

Poate predarea la CNSAS a celor trei milioane de dosare ale fostei securităţi ?

Poate faptul că nu mai puteţi dilua relaţia cu SUA pentru a face jocul atît de drag vouă la mai multe capete ?

Poate curajul, ce-i drept plătit foarte scump, de a trece rapid ţara prin criză ?

Poate curajul de a înfrunta deschis Moscova ?

Poate condamnarea prin comunicat a pactului Ribendrop – Molotov ?

Poate declaraţia că Stalin şi Hitler sunt doi criminali care au decis ca românii să trăiască despărţiţi de Prut (după terminarea mandatului) ?

Poate readucerea în ţară a lui Omar Hayssam cînd mulţi au răsuflat uşuraţi aflînd că a dispărut ?

Poate faptul că am semnat tratatul de aderare la UE ?

Poate înfiinţarea ANI ?

Poate izolarea justiţiei de influenţa politicului ?

Poate faptul că nu am negociat cu niciunul dintre voi propria voastră ticăloşie ?

Poate faptul că şi acum aveţi de răspuns unui referendum care vă cere să rămîneţi doar 300 de parlamentari ?

Poate faptul că văd în PSD şi PNL şi liderii lor acelaşi USL din vara lui 2012 ?

Poate faptul că nu am împărtăşit cu voi ilegalităţi şi nu am fost niciodată dependent de voi ?

Poate faptul că nu mai puteţi controla multe din instituţiile statului ?

Poate faptul că ţara nu mai este ca cea din 2004 ?

Sau poate vă deranjază toate la un loc?

Ţineţi minte, au trebuit aproape 10 ani pentru ca cea mai mare parte a populaţiei să înţeleagă importanţa independenţei justiţiei. Acum au înţeles şi nu-i mai puteţi minţi.

Dacă va fi nevoie, am să mă bat 10 ani şi pentru apărarea mandatelor mele", scrie Traian Băsescu, pe Facebook.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, atac la KLAUS IOHANNIS și VICTOR PONTA, din cauza lui Hayssam

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 20:35
Calin
Oferta job
Dacă îţi pui mereu întrebări despre orice lucru, foarte curând vei începe să te îndoieşti de toate. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 apr, 20:34
Calin
Oferta job
Nimic nu poate fi realizat în practică dacă mai întâi nu a fost conceput şi realizat în imaginaţie. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
26 apr, 16:43
Sava Darius
Nea betivane
Acum esti doar un zero barat pe care nu-l mai ia nimeni in seama. In 10 ani numai ai furat tu si tot neamul tau.Asa ca treci la puscarie cat mai repede pana nu faci ciroza de la bautura. Mars!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ