Soţul Cristinei Spătar, Alin Ionescu, a fost eliberat

| 25 feb, 23:37

Sotul Cristinei Spatar, Alin Ionescu, a fost pus în libertate, dupa ce în urmă cu doar câteva luni, fusese arestat pentru evaziune fiscală.

 

Alin Ionescu a fost eliberat în cursul serii de marţi, după orele 20:00, prin decizia judecătorilor bucureşteni. Soţul reginei R&B a ajuns în spatele gratiilor la finalul lunii septembrie.

Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, este arestat preventiv de mai bine de 3 luni pentru evaziune fiscală de 10 milioane de euro. El s-ar fi folosit de mai multe firme ale angajaţilor săi ca să înşele statul prin neplata TVA-ului.

Procurorii i-au reţinut, pe 30 septembrie, pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi pe contabila societăţii, Roxana Aron, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Pe 1 octombrie, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte mai mult pe romaniatv.net

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ