SPECTACULOS! Cum îl scapă Traian Băsescu pe ginerele său de dosarul de şantaj

| 06 apr, 20:00

Fostul şef de stat, Traian Băsescu, a făcut mai multe declaraţii despre dosarul în care este implicat Radu Pricop, ginerele său. Într-un interviu la B1Tv, Băsescu a explicat că dosarul nu-l vizează pe Radu Pricop, fiind o încurcătură de nume.

În plus, când a început şantajul din dosar, Radu Pricop nu era prieten cu Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, personajul principal în dosarul deşantaj.

“În 2013, fiica mea nu era măritată cu Radu. Vă spun ce ştiu de la Radu. Şantajul ar fi început cu un document făcut de Sergiu Lucinschi în 2013, printr-un avocat, pe care-l chema tot Pricop. Relaţia lui Radu cu Sergiu a început în 2014, aşa că nu e amestecat în dosar. Desigur, nu e plăcut”, a spus Băsescu.

Citeste si: ALARMĂ TOTALĂ! Băsescu: Trupele Federaţiei Ruse ar putea ajunge pe teritoriul României

Întrebat de ce nu a monitorizat mai bine relaţiile fiicelor sale, Traian Băsescu a răspuns: “Eu sunt şef de cadre în familie? Eu eram preşedintele României, îmi dedicam 20 de ore din 24, e greu să mă ocup şi de asta. Îmi mai reproşau şi cu fratele, dar nu ştiu dacă l-am văzut de 10 ori în cei 10 ani de mandat”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 09:13
nicu
Om ca BASESCU,Tara,nu va mai avea...!Pacat! Romanii au avut un ADEVARAT PRESEDINTE,la Cotroceni!Era de partea Tarii,nu de partea PENALILOR!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ