Stalpul din mijlocul drumului. Lucrarile fara logica de pe centura Craiovei - FOTO

| 30 oct, 2013

Situatie incredibila la Craiova, acolo unde lucrarile de reabilitare pe centura au scos la iveala o imagine de necrezut.

 

Toate bune si frumoase pe noua centura de la Craiova, daca inchidem ochii si nu bagam in seama stalpul ce rasare din beton in mijlocul drumului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2013
cristian
stalp
Toata presa spune ca se reabiliteaza, nu, e drum NOU topitilor!
Circulatia este interzisa la intrarea dinspre Carcea, pe unde intra toti de la presa, deci ar trebui sa va luati ditamai amenda.
Ce as mai avea de adaugat, a fost formulat de domnul "Popescu".
Sincer, ma doare prostia, mai ales pentru ca urmaresc si eu stirile, iar halul in care vad ca dezinformeaza, este ingrozitor!
30 oct, 2013
Popescu
Este vorba de un stâlp al unei rețele electrice de înaltă tensiune. Acesta va fi demolat după executarea devierii rețelei de către o firma specializata si autorizata.
Constructorul nu s-a cramponat in a amana celelalte lucrari (in special asfaltarea) valorificand timpul frumos pentru lucrari critice. Un metru pătrat cat reprezinta amprenta stalpului se poate executa ulterior.
Ziariștii au remarcat ceva care este "interesant". Faptul ca se executa (in sfarsit) o centura a Craiovei ii lasa rece.
30 oct, 2013
vio
Domnilor,chiar credeti ca acel stalp va ramane pe sosea??Hai sa nu fim carcotasi si jurnalisti cu diploma la nu stiu ce facultate particulara la care se da banu si se ia diploma pe loc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ