Lovitură dură pentru familia Voiculescu. Sediul Antenei 3 a trecut în proprietatea statului

| 08 oct, 2014

Surse din cadrul instituţiilor care se ocupă de recuperarea prejudiciului din cazul Voiculescu au arătat că imobilul aflat pe strada Bucureşti Ploieşti nr 25-27 a fost întabulat „pe statul român”, notează Gândul.

Statul a preluat o clădire din proprietatea Institutului de Chimie Alimentară în contul prejudiciului de 60 milioane euro stabilit în dosarul de spălare de bani în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Surse din cadrul instituţiilor care se ocupă de recuperarea prejudiciului au arătat că imobilul aflat pe strada Bucureşti Ploieşti nr. 25-27 a fost întabulat „pe statul român”. Asta înseamnă că a început recuperarea prejudiciului  în Dosarul ICA, potrivit unor surse gândul.

Clădirea face parte din lotul de proprietăţi pentru care instanţa a dispus confiscarea în Dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat. La această adresă funcţionează redacţia postului de televiziune Antena 3.

Citeşte şI:  Compania Grivco a contestat sechestrul din dosarul ICA la Curtea Constituțională

Citeşte şi: Lovitură dură pentru Antene. Dan Voiculescu pierde terenul şi sediul Antenelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ