Stenogramele unui război: Voiculescu: "Daţi-vă demisia!". Băsescu: "Aveţi un dosar în justiţie"!

| 26 mar, 2014

Dan Voiculescu a publicat  în cartea sa ”Uniunea Social Liberală – Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, stenogramele negocierilor dintre Partidul Conservator, al cărui lider era, și președintele Traian Băsescu, din anul 2007.

S-a întâmplat în dat de 20 martie 2007, atunci când Voiculescu i-a cerut preşedintelui demisia din funcţie. În schimb, Băsescu i-a sugerat voalat lui Voiculescu că are pe rol un proces în instanţă. Băsescu nu şi-a dat demisia însă peste câreva luni a venit prima suspendare, celebra cifră 322, când atâţia parlamentari au votat pentru înlăturarea preşedintelui. Cât despre dosar, acesta a avansat, iar preşedintele de onoare al PC a primit o condamnare cu executare în dosarul privatizării Institutului de cercetări alimentare. Voiculescu a cerut recurs.

Ştiri pe Surse publică pasajele cu confruntarea între cei doi:

pagina 1

pagina 2

pagina 3

pagina 4

pagina 5

pagina 6ultima pagina

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 2014
pacepa
marinarul betivan
marinarul infect de la cotroceni trebuie sa plateasca pentru tot raul care l-a facut acestei tari la jilava cu el ca acolo ii este locul
27 mar, 2014
rozental
base la jilava cu tine
basescukle se vede ca ai limbaj de lemn de marinar care nu a citit nicio carte in viata lui doar cartile de joc iti sunt cunoscute si zarurile
27 mar, 2014
pixel
evident
face si marinarul ce stie. oricum ar face bine sa isi aduca aminte diverse jocuri de pe vremea cand era marinar ca sa isi ocupe timpul cat va sta la inchisoare
26 mar, 2014
PEDAGOGUL
Antonescu - un politician oportunist
Antonescu este un politician oportunist care nu mai are sustinerea opiniei publice.
26 mar, 2014
Jenescu Sergiu
.
Din dialogul acesta eu vad un om caruia nu ii pasa de romani, si prefera sa ii batjocoreasca decat sa le ofere ceea ce a promis. Basescu Traian este un vulpoi batran greu de incoltit, dar cu siguranta nociv pana in maduva oaselor!
27 mar, 2014
Librarul
ceva normal
eu in dialogul asta am vazut ceva normal, ce se intampla de fiecare data atuci cand basescu trebuie sa dea raspuns unor intrebari - se fofileaza cu raspunsurile, raspunde evaziv sau deloc, schimba subiectul...mi-e sila!
26 mar, 2014
Iry
.
De atunci Traian Basescu tot incearca sa-i faca un dosar solid lui Dan Voiculescu. De atunci putem sublinia caracterul infect si razbunator al lui Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ