Suferinţa medicală pe care Nicolae Ceauşescu a ţinut-o secretă

| 25 iun, 2014

Alexandru Oproiu l-a vazut pe Nicolae Ceausescu asa cum nu a reusit nimeni, vreodata. Ceausescu a suferit, printre altele, de diverticuloza colonica din cauza careia profesorul a fost nevoit sa-i faca o colonoscopie.

"A facut colonoscopie si a stat fara anestezie. S-a facut consult si s-a hotarat sa se faca aceasta colonoscopie. L-am consultat la Spitalul Elias, iar conoloscopia a fost facuta acasa. Avea incredere in medicina romaneasca, nu se ducea afara", a spus medicul Alexandru Oproiu, potrivit Romania TV.

Citeşte şi: Secretul ruşinos al Elenei Ceauşescu

Interventia s-a realizat la vila lui Ceausescu din Primaverii, unde a fost adusa aparatura de la Fundeni. La interventie a asistat doar profesorul Eugeniu Proca, ministrul Sanatatii, in acea perioada. Manevra avea riscuri foarte mari, in conditiile tehnologice din perioada respectiva, fiind posibila perforatia colonului.

Citeşte şi: Moartea lui Ceauşescu a fost prezisă cu 150 de ani înainte. FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
Porky
trebuia eutanasiat
trebuia sa-l omorati daca ati avut ocazia balegilor, macar scapati de la moarte cateva milioane de romani

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ