Anunţ ŞOC: Actorul Bill Murray candidează la alegerile prezidenţiale din SUA 2016?

| 20 ian, 15:45

Actorul Bill Murray, în vârstă de 65 de ani, a şocat întreaga opinie publică din Statele Unite, marţi, anunţând, din reşedinţa sa din Charleston, un oraş din statul Carolina de Nord, că va candida la alegerile prezidenţiale americane din 2016, informează abcnews.com.co. Cu toate acestea, internetul vuieşte că totul ar fi doar o farsă bine elaborată.

"M-am gândit la acest lucru de ceva vreme, iar acum mi se pare momentul potrivit. Nu-mi plac cei mai mulţi dintre candidaţii care concurează în prezent la preşedinţie. Bernie Sanders pare un tip decent, dar toţi ceilalţi candidaţi, după părerea mea, sunt nişte lepădături", a declarat starul american.

"Am călătorit mereu în jurul lumii şi sunt mândru să spun că America este casa mea. Cred că aici trăiesc mulţi oameni minunaţi, care au mult potenţial, dar aici există, de asemenea, multă confuzie şi ură. Oamenii nu ştiu ce să facă cu acei politicieni care vor să fie ca Hitler, aşa cum este Donald Trump, sau cu aceia care vor să declanşeze Al Treilea Război Mondial, aşa cum este Ted Cruz. Aceştia sunt oameni care se hrănesc cu ură şi cu paranoia, care există din plin în această ţară, şi, din acest motiv, ei conduc în sondaje. Este trist să vezi că mulţi oameni îi acceptă şi nu văd cum sunt ei cu adevărat. Cred că poporul american este mai bun de atât şi că merită mai mult. Simt că dacă nu aş face acest pas, pentru a încerca să fac ceva pozitiv, nu aş mai putea să dorm la noapte. Ei bine, aş adormi în cele din urmă, pentru că nu sunt un insomniac. Dar această chestiune m-ar deranja în continuare şi m-ar ţine treaz pentru o vreme. Nu sunt un erou, vreau doar să ajut şi cred că voi putea să fac acest lucru dacă voi deveni preşedintele ţării", a adăugat Bill Murray.

"Aşadar, fac acest anunţ oficial, chiar acum, chiar aici. Sunt Bill Murray şi voi candida la alegerile prezidenţiale din Statele Unite în 2016", a continuat celebrul actor.

Atunci când reporterii prezenţi în faţa casei sale din Charleston i-au adresat câteva întrebări despre planurile sale de îmbunătăţire a vieţii cetăţenilor americani, Bill Murray a spus: "Cred că va trebui să devenim personal responsabili. Cred că dacă poţi să ai grijă de tine însuţi şi, abia apoi, să ai grijă de altcineva, acesta ar trebui să fie felul în care să trăim. Cred că ne-am obişnuit ca altcineva să aibă grijă de noi, însă eu nu cred că altcineva va fi mai bun decât noi înşine când vine vorba despre a avea grijă de propria persoană".

Deocamdată, nu este clar partidul politic în care se va înscrie Bill Murray.

În 2012, Bill Murray l-a întâlnit pe preşedintele Obama - pe care actorul nu l-a susţinut niciodată -, în mod pur întâmplător, la un meci de baschet. Invitat de jurnalişti să comenteze cursa din alegerile prezidenţiale din acel an, ai căror protagonişti au fost Barack Obama şi Mitt Romney, Bill Murray a spus că nu există cu adevărat o diferenţă majoră între cei doi politicieni.

"Ştiţi prea bine, amândoi vorbesc mult, nu sunt cu adevărat prea diferiţi, ştiţi prea bine că dacă îi scuturi puţin, nu mai sunt atât de diferiţi ca persoane, prin ceea ce spun, prin principiile în care cred. Totul se reduce la a fi capabil să finalizezi nişte lucruri, iar asta necesită să găseşti acele elemente reale, să găseşti acea prezenţă, în minte şi spirit", a adăugat actorul.

Invitat să vorbească despre părerile sale despre religie, Murray a spus: "Religia este cel mai rău inamic al omenirii. Oamenii pot să creadă în orice aleg să creadă, dar religia nu ar trebui să facă parte din politică. Îţi îngrădeşte mintea. Religia creează ură, rasism, fanatism şi te îndepărtează de adevăratul tău potenţial în viaţă. Nici măcar un singur război din istoria omenirii nu a ucis atât de mulţi oameni aşa cum a făcut-o religia. Îmi imaginez că nu voi fi probabil prea popular în rândul votanţilor creştini din această ţară, dar sunt împăcat cu acest lucru".

Sarah Bradley, purtătoare de cuvânt a grupului Sock It Forward, ce oferă persoanelor fără adăpost şi celor sărace perechi noi de şosete, a declarat pentru CBS News că va susţine candidatura lui Bill Murray la preşedinţia Statelor Unite.

"Avem nevoie de un chip nou la Washington. Cineva care nu are legături cu politica, nici vreo agendă ascunsă şi care nu poate fi cumpărat. L-am întâlnit pe Bill Murray cu ceva timp în urmă, atunci când ne-am lansat asociaţia de caritate, prin care oferim şosete noi persoanelor fără adăpost. Bill Murray a făcut o donaţie chiar atunci, pe loc, spunând că noi facem ceea ce trebuie. E un tip minunat. Îi pasă cu adevărat de oameni şi vrea ca lumea să devină un loc mai bun", a spus aceasta.

Paul Horner, purtătorul de cuvânt al organizatorilor campaniei lui Bill Murray, le-a spus reporterilor prezenţi la reşedinţa din Charleston a starului că are cu adevărat încredere în şansele actorului în această campanie electorală.

"Acum avem nevoie de un om ca Bill Murray mai mult ca niciodată. E un om din popor. E fermecător, carismatic, inteligent, modest, iubitor şi, cel mai important, cinstit. Nu a generat scandaluri. Nu a spus minciuni. Oamenii îl iubesc şi îl respectă, cred în el. Este o legendă vie şi reprezintă exact ceea ce America are nevoie în acest moment", a spus Paul Horner.

Potrivit echipei care sprijină candidatura actorului Bill Murray, starul îşi va începe campania electorală, miercuri, la Arizona State Capitol. Următoarea apariţie publică a actorului, în această campanie electorală, este programată joi, la The Lost Leaf din oraşul Phoenix. Campania actorului va continua săptămâna viitoare în statul american Iowa.

Bill Murray a devenit cunoscut graţie emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", care i-a adus primul premiu Primetime Emmy, şi s-a remarcat apoi în filme de comedie, precum "Tabăra de vară/ Meatballs" (1979), "Pădurea snobilor/ Caddyshack" (1980), "Recruţii/ Stripes" (1981), "Tootsie" (1982), "Vânătorii de fantome/ Ghostbusters" (1984), "Poveste trăsnită de Crăciun/ Scrooged" (1988), "Ce-i cu Bob?/ What About Bob?" (1991) şi "Ziua cârtiţei/ Groundhog Day (1993).

A câştigat spectaculos în notorietate după ce a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Rătăciţi printre cuvinte" (2003), pentru care a fost recompensat cu BAFTA şi un Glob de Aur.

Bill Murray a primit alte nominalizări la Globul de Aur pentru rolurile din "Rushmore" (1988), "Vizita regelui la Hyde Park on Hudson/ Hyde Park on Hudson" (2012), "Sf. Vincent/ St. Vincent" (2014) şi pentru miniseria de televiziune "Olive Kitteridge" (2014) produsă de postul HBO, care i-a adus cel de-al doilea premiu Primetime Emmy din carieră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 ian, 00:40
raryMenna
how much clomid do i take for pct
what is clomiphene Notably the variable response of these metabolic genes with IER is not related to changes in body fat or weight; we could speculate that this may be due to genetic differences between participants, but do not have any direct evidence

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ