Update. Ponta: La un moment dat îţi asumi avantajele şi dezavantajele sprijinului politic

| 10 feb, 2014

Premierul Victor Ponta susţine că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, cel al Educaţiei, Remus Pricopie, şi cel al Bugetului, Liviu Voinea, s-au înscris în PSD fiindcă 'la un moment dat, inevitabil, îţi asumi avantajele şi dezavantajele sprijinului politic'.

Update. 'Sigur, e bine să fii tehnocrat, dar la un moment dat, inevitabil, îţi asumi avantajele şi dezavantajele sprijinului politic şi, în această campanie, absolut toţi miniştrii, toţi vicepreşedinţii USD, pentru că vorbesc de domnul Constantin, de domnul Oprea, de doamna Grapini, toţi trebuie să punem umărul pentru a vorbi despre ce guvernăm, despre ce ne dorim să facem pentru România şi despre ce vrem să facem în Europa', a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte discuţia care va avea loc marţi cu privire la componenţa Guvernului, premierul a afirmat că nu are în intenţie să propună schimbări de miniştri cu excepţia celor care vor candida la europarlamentare: Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informaţională, şi Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism.

'În afară de domnul Dan Nica şi de doamna Grapini, care vor pleca la Parlamentul European, nu am în intenţie alte modificări. Miniştrii vor avea activitate în campania electorală', a spus Ponta.

Robert Cazanciuc este ministrul Justiţiei, Remus Pricopie deţine portofoliul Educaţiei, iar Liviu Voinea este ministru delegat pentru Buget.

Până acum, cei trei nu făceau parte din niciun partid politic.

Citeşte şi: PSD, UNPR şi PC lansează alianţa Uniunea Social-Democrată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ