TÂNĂR reţinut pentru a încercat să mituiască un poliţist. CÂŢI bani a vrut să-i dea

| 27 mai, 10:46

Un tânăr de 23 de ani din comuna doljeană Bratovoeşti prins de poliţişti la volan, deşi avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, a fost reţinut, marţi seara, pentru 24 de ore după ce a încercat să mituiască un poliţist cu suma de 400 de euro, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul a fost reţinut în urma organizării unui flagrant de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi Direcţia Generală Anticorupţie Dolj, după ce i-a propus de mai multe ori poliţistului să primească respectiva sumă de bani pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru infracţiune de a conduce fără drept pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a conducătorului auto.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ