Tatiana Niculescu Bran "traduce" tăcerea lui Iohannis: A început reformarea clasei politice

| 07 mai, 11:11

Tatiana Niculescu Bran, fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, a ţinut să traducă "tăcerea" preşedintelui şi să sublinieze comportamentul altfel al şefului de la Cotroceni.

Tatiana Niculescu Bran consideră neîntemeiate acuzaţiile potrivit cărora Klaus Iohannis "nu face nimic" şi "se plimbă" în străinătate.

"Presa noastră politizato-tabloidizată ne anunță zilnic că Iohannis nu face nimic. Cel mult, se plimbă prin lumea largă. Între timp, parlamentarii se luptă cu justiția, dar și justiția cu ei, diplomația culturală se întoarce în anii 80, guvernul dă cu o mână și ia cu două, etc.

Citeşte şi: Victor Ciutacu o DESFIINŢEAZĂ pe fosta purtătoarea de cuvânt de la Cotroceni: Balamucu' de câini e deja poezie!

Tăcând, Iohannis începe reformarea clasei politice: legea finanțării partidelor și a campaniilor electorale a fost adoptată de Camera Deputaților, cu modificările propuse de Președinte. Urmează legile electorale, care nu sunt perfecte, dar ne vor scăpa la anul de inflația de aleși, prin revenire la votul pe liste, adică la un parlament de aproximativ 300 de reprezentanți. Ar fi de urmărit mai cu atenție "tăcerile" lui Iohannis", subliniază fostul purtător de cuvânt de la Cotroceni.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ