Studiu INFOPOLITIC. Victor Ponta și PSD, peste Klaus Iohannis și PNL

| 06 mai, 21:48

Ultimul studiu Infopolitic cu privire la politicieni și partide pe Twitter arată că deși prezența este extinsă, activitate este restrânsă, iar conținutului se rezumă preluării prin mecanisme automate de pe pagina de Facebook. Mai mult, unele partide și politicieni sunt active doar în campania electorală.

Dintre politicieni, cei mai activi pe Twitter sunt Victor Ponta, Valeriu Zgonea și Alina Gorghiu. Cătălin Predoiu și Klaus Iohannis aspiră spre această categorie de la mijlocul lunii aprilie. În ceea ce-l privește pe președintele țării, în 16 aprilie a fost dezactivată preluarea automată de pe Facebook. În 18 aprilie, echipa lui Klaus Iohannis a publicat primul și ultimul mesaj până-n prezent.

Din 15 aprilie, contul lui Cătălin Predoiu, premier propus de PNL, a început să ofere conținut exclusiv, chiar dacă a păstrat și mecanismul de publicare de pe Facebook. Contul Elenei Udrea este administrat în continuare. Din februarie 2015, sunt preluate postări de pe Facebook, făcându-se, însă, trimiteri manuale prin intermediul mecanismului TinyURL.

Traian Băsescu și Monica Macovei au devenit inactivi imediat după alegerile prezidențiale.

În ceea ce privește partidele, singurul activ este PSD. Conturile PNL, UDMR, PLR au apelat la o legătură automata cu Facebook pentru a furniza conținutul. Restul partidelor sunt total inactive, iar PP-DD nu există pe Twitter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ