Victor Ponta, despre "săltarea" lui Cristian Adomniţei: Să plătească pentru greşelile lui

| 07 mai, 15:45

Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, a fost săltat din trafic și este în drum spre Direcția Națională Anticorupție (DNA). Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că nici măcar Cristian Adomniței nu merită arestul preventiv.

"Fiecare trebuie să plătească pentru greșelile lui, dar arestarea preventivă este pentru infractorii periculoși și cred că nici măcar Cristian Adomniței, care se bucura de răul domnului Gheorghe Nichita, nu merită arestul preventiv", a spus premierul Victor Ponta.

În calitate de președinte al PSD, premierul Victor Ponta a precizat că a primit în dimineața zilei de joi decizia lui Gheorghe Nichita, primar al Iașului, de autosuspendare din toate funcțiile din partid. "Decizia mi-a comunicat-o domnul Nichita în această dimineață", a spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ