Klaus Iohannis, mesaj pentru SPP

| 07 mai, 09:44

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi, un mesaj Serviciului de Protecţie şi Pază cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea acestuia.

Vă prezentăm textul mesajului:

„Doamnelor şi Domnilor generali, ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri şi salariaţi civili,

7 mai este o zi deosebită pentru dumneavoastră, în special anul acesta, când instituţia împlineşte 25 de ani de la înfiinţare. Serviciul de Protecţie şi Pază este una dintre structurile importante ale sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Remarc modul în care instituţia a evoluat în această perioadă, adaptându-şi pregătirea şi intervenţia în funcţie de riscuri şi ameninţări. Astfel, Serviciul a devenit o structură modernă şi eficientă, iar rolul şi misiunile sale s-au extins în mod semnificativ pe plan intern şi internaţional. Apreciez capacitatea de acţiune şi curajul dovedit de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază în misiunile specifice, precum şi contribuţia adusă la organizarea, pe teritoriul României, a unor evenimente de anvergură, unele cu participare internaţională. Apreciez, totodată, performanţele cadrelor instituţiei în asigurarea protecţiei demnitarilor ONU în diferite teatre de operaţii internaţionale. Dovada recunoașterii lor este aceea că Serviciului de Protecţie şi Pază i s-a încredințat pregătirea de specialitate a personalului de securitate al Naţiunilor Unite, lucru care face cinste României.

Într-o lume în permanentă schimbare, marcată de pericolele manifestărilor teroriste la adresa democraţiei şi a drepturilor omului, îmi exprim convingerea că Serviciul de Protecţie şi Pază va continua să-şi îndeplinească la standarde înalte misiunile specifice.

În aceste clipe aniversare, vă urez mult succes în activitate. La mulţi ani!”, a transmis Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Tag-uri: Klaus Iohannis, SPP
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ