Terorist Al Qaeda, condamnat în România la 7 ani de închisoare. Ce acuzaţii i se aduc cetăţeanului irakian

| 10 oct, 2014

Un cetăţean irakian, care a fost judecat în România pentru terorism, a fost condamnat la 7 ani de închisoare, informează România TV. El este acuzat că a ajutat mai mulţi conaţionali căutaţi de autorităţile internaţionale pentru acte de terorism în numele Al Qaeda în Irak să tranziteze România.

Cetăţeanul irakian folosea identităţi false pentru a-i ajuta pe terorişti. Împreună cu alte persoane, AL DULAIMI ALI ASAE MOHAMAD a reuşit să ajute peste 250 de irakieni să tranziteze ilegal România.

"În baza art.33 alin.2 lit.a din Legea nr.535/2004, privind prevenirea şi combaterea terorismului, modificată prin Legea nr.187/2012, cu aplicarea art.35 alin.1 Noul Cod penal condamnă pe inculpatul AL DULAIMI ALI ASAE MOHAMAD la pedeapsa închisorii de 7 ani pentru săvârşirea infracţiunii de înlesnirea trecerii frontierei a unei persoane care a participat sau a comis acte de terorism, în formă continuată. În conformitate cu art.67 alin.2 Noul Cod penal cu referire la art.66 alin.1 lit.c Noul Cod penal, interzice inculpatului dreptul de a se afla pe teritoriul României, pentru o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei principale", se arată în decizia instanţei.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ