Bercea Mondial va avea DNA-ul în familie. Pe un certificat de naştere

| 08 iul, 2014

Florin Anghel (zis Ambasador), fiul lui Sandu Anghel (zis Bercea Mondial), le-a spus unor cunoştinţe că îşi va boteza fiul cu numele de DNA Iulian, în cinstea parchetului anticorupţie care îl investighează. Florin Anghel a fost trimis în judecată pentru şatajarea lui Mircea Băsescu. Pe de altă parte, Florin Anghel este şi cel care l-a denunţat pe fratele preşedintelui pentru înşelăciune şi trafic de influenţă.

Soţia lui Florin Anghel, bărbatul trimis în judecată pentru şantajarea lui Mircea Băsescu, urmează să nască un băiat. Anghel le-a mărturisit nor rude prezente la una din vizitele din penitenciar că ar vea să-şi numească fiul DNA Iulian. Clanul interlop Bercea mai are un membru cu nume exotic. Este vorba de unul dintre fiii lui Bercea Mondial, care a fost botezat „Judecător”, scrie gândul.info.

Florin Anghel a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare în dosarul în care tatăl său a primit 10 ani pentru tentativă de omor.

Astăzi, DNA a pus sechestru pe averea lui Mircea Băsescu în dosarul în care Florin Anghel l-a denunţat pentru înşelăciune şi trafic de influenţă. Clanul Bercea susţine că Mircea Băsescu a luat 250.000 euro ca să intervină pe lângă magistraţii care judecau dosarul lui Bercea Mondial. Prin sechestrul dispus astăzi de procurori, cei 250.000 euro vor fi recuperaţi de stat şi vor intra în bugetul general dacă fratele preşedintelui va fi condamnat definitiv.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ