DNA: Înregistrările cu Mircea Băsescu sunt autentice

| 07 iul, 2014

Dosarul Băsescu-Bercea. Expertiza solicitată de către DNA în dosarul lui Mircea Băsescu arată că înregistrările făcute de familia Anghel sunt auntentice, informează România TV.

Dosarul Băsescu-Bercea. Înregistrările video realizate de către familia lui Bercea Mondial au fost analizate de către experţi autorizaţi, iar aceştia au confirmat că respectivele înregistrări nu au fost trunchiate sau suprapuse astfel încât să modifice sensul celor spuse de către cei surprinşi în respectivele filmări, realizate cu o minicameră video montată în cravata sau ceasul unuia dintre protagonişti.

Citeşte şi:  Noi interceptări în dosarul Bercea-Mircea Băsescu: Abraham "a promis că va scoate și bani"

Fratele preşedintelui a fost filmat când negocia eliberarea interlopului Bercea Mondial din închisoare. Fiul acestuia, Florin Anghel, a făcut publice înregistrările în care Mircea Băsescu confirmă că a primit 250.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea. Imaginile au ajuns la procurori şi au fost făcute publice la mijlocul lunii trecute.

Mircea Băsescu şi Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, au purtat o discuţie din care reiese că s-au plătit sute de mii de euro pentru a se încerca eliberarea cunoscutului interlop. Mai mult, din înregistrări reiese că şi Traian Băsescu ar fi ştiut despre situaţia lui Bercea Mondial.

Într-o filmare cu camera ascunsă, Mircea Băsescu şi Florin Anghel vorbesc despre sute de mii de euro şi despre pedeapsa de şapte ani jumătate de închisoare, primită de Sandu Anghel.

Florin Anghel îi cere ajutorul lui Mircea Băsescu pentru a-şi scăpa tatăl, iar, în context, afirmă că ar fi dat deja un milion de euro pentru eliberarea lui Sandu Anghel.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ