Mircea Băsescu vrea ELIBERAREA din arest

| 09 iul, 2014

Avocaţii lui Mircea Băsescu au depus, miercuri, o nouă cerere de eliberare a acestuia din arestul preventiv, informează România TV. Fratele preşedintelui face solicitarea după ce judecătorii de la Curtea de Apel au publicat motivarea deciziei prin care l-au menţinut după gratii.


Potrivit România TV, avocaţii lui Mircea Băsescu au depus, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de revocare a măsurii de arestare preventive. Instanţa a stabilit pentru 21 iulie termenul când va dezbate această solicitare.

Citește și: Dosarul Băsescu-Bercea.Motivarea judecătorilor: Mircea Băsescu a acreditat ideea că are justiţia la discreţie

Fratele preşedintelui Traian Băsescu va solicita din nou eliberarea din arest după ce a fost dată publicităţii motivarea privind menţinerea acestuia după gratii.

Citeşte şi: DOSARUL BĂSESCU-BERCEA. Înregistrările în care apare Mircea Băsescu NU au fost trucate

În motivare, judecătorii susţin că Mircea Băsescu ar fi comis mai multe fapte grave, fratele preşedintelui folosindu-se de statutul său pentru a-i face pe denunţători că poate să se influenţeze justiţia, în schimbul unor sume de bani să obţină unele decizii favorabile denunţătorilor şi apropiaţilor acestora.

Citeşte şi: DOSARUL BĂSESCU-BERCEA. Sechestru pe o parte din averea lui Mircea Băsescu


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ