The Huffington Post: Sibiul, printre cele mai fermecătoare oraşe din Europa

| 03 mai, 2014

Site-ul american de informaţii The Huffington Post a publicat joi un top al celor mai fermecătoare oraşe din Europa, printre care se află şi Sibiul.

The Huffington Post precizează că Sibiul, situat în Transilvania, a fost Capitală Culturală Europeană în 2007, lucru deloc de mirare dacă se ţine cont de faptul că are un minunat centru istoric pietonal, situat în două zone care se completează reciproc. Oraşul de Sus este plin de clădiri şi monumente istorice, în timp ce în Oraşul de Jos te poţi plimba printre casele situate pe străzi pietruite.

Alături de Sibiu, pe lista recomandată de site-ul american se mai află: Bibury, 'cel mai frumos sat' din Marea Britanie, Giethoorn sau 'Veneţia Olandei', Eguisheim şi Colmar (o capitală a vinului) din Franţa, Bruges (canale, străzi pietruite, centru istoric) din Belgia, Gruyeres (şi faimoasa brânză) din Elveţia, Alberobello din Italia şi Cesky Krumlov (a doua Pragă a turismului) din Republica Cehă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ