Theodor Paleologu, despre acțiunile ANAF: Terorismul fiscal este anti-economic și imoral deopotrivă

| 31 mar, 17:18

Theodor Paleogu, fost ministru, consideră ca acțiunile ANAF pot fi considerate “terosism fiscal”, deoarece sancțiunile inspectorilor fiscali sunt abuzive și exagerate.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook susține că “prin aceste sancțuni draconice, ANAF-UL  își bate joc de întreprinzători, consumatori și plătitorii de impozite”.
Theodor Paleologu, eseist, profesor, diplomat și om politic român, a fost ministrul culturii în primul guvern condus de Emil Boc.

În ultimele zile, acțiunile inspectorilor ANAF face exces de zel închizând magazine chiar și pentru un plus de 3,5 lei sau chiar confiscând urzicile pe care o bătrână le vindea într-o piață din Vrancea. Aceste acțiuni a împărțit lumea în două tabere: unii care sunt de acord cu aceste acțiuni indiferent dacă e vorba despre magazinul din colțul străzii, și cei care consideră aceste controale ca fiind abuzive și exagerate.

 

Citeşte şi: Când şi pentru ce poate ANAF să închidă magazinele amendate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 18:51
liviuioan
-- SOMNUL--
Cand te-apuca mai PALELICA--asa speriat si fugarit chiar ca esti simpatic . Apari mai des--s-au te-a prins si pe tine--GHINIONUL--intre luntrii .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ