Ţiriac donează două milioane de euro: Anunţ de ultimă oră făcut de Gabi Szabo

| 12 mai, 19:27

Ion Ţiriac a luat decizia de a dona două milioane de euro, iar ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, vine marţi cu o veste excelentă. Szabo a anunţat că, după lungi căutări, MTS a identificat un teren în Sectorul 4 al Capitalei, de 7.000 de metri pătraţi, unde ar urma să se contruiască patinoarul pentru care Ţiriac pune la bătaie două milioane de euro.

"Am discutat cu domnul Tiriac si am identificat un teren impreuna, undeva in Sectorul 4. Mai sunt insa cateva etape prin care trebuie sa trecem. Sa speram ca vom avea cat mai repede un patinoar in Bucuresti. Unul dintre obiectivele mele este sa demaram lucrarile la patinoar. Am identificat pana acum terenul, care este de 7.000 de metri patrati", a spus Szabo, conform Ziare.com.

Anul trecut, omul de afaceri roman a promis ca va dona doua milioane de euro pentru construirea unui patinoar in Bucuresti. Tiriac a declarat ca patinoarul va fi construit in 60 de zile de la demararea lucrarilor, dar ca nu el se va ocupa de gasirea locatiei si nici de birocratie.

Odata finalizat, patinoarul va fi donat Primariei Bucuresti de catre fostul mare tenismen roman.

Inainte sa se apuce de tenis, Tiriac a jucat ani buni hochei si a participat chiar cu echipa Romaniei la Jocurile Olimpice din 1964.

 

Citeşte şi: Ion Ţiriac se răzbună pe Elena Udrea? Prima lovitură ZDRAVĂNĂ după ieşirea din închisoare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ