Traian Băsescu, despre ELENA UDREA: "Eu nu spun 100% nevinovată, ştiu sigur că nu a luat o geantă cu bani"

| 03 iul, 12:28

Traian Băsescu a vorbit în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentrugândul.info despre arestările preventive care se fac în România și declară că "voi continua să pun semne de întrebaredacă se reia spectacolul arestărilor. Foarte greu de imaginat varianta asta, arestăm şi mai vedem noi. Îl ţinem acolo până aflăm ce vrem. Sunt un adversar politic al arestărilor preventive", spune Băsescu, subliniind că este vorba despre cazurile în care sunt prezentate lucrurile din trecut.

"Un om, simplu sau politic, în fața instituțiilor statului este o gâză pe care o zdrobești în trecere", apreciază fostul președinte.

"În ultima perioadă ceva s-a schimbat. Nu mai e același spectacol cu sunet și lumină. Justiția își face treaba. Poate să o facă într-un mod nedemocratic, cu dispreț față de demnitatea omului, dreptul la apărare, dreptul la imagine, dreptul la libertate, dreptul la imagine al unui om. Asta depășește democrația", spune Traian Băsescu.

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, Traian Băsescu susține că "niciodată nu l-am întrebat pe Coldea despre o anchetă a Elenei Udrea. Marea poveste cu geanta e o minciună. În timp ce eram eu în mandat nu au existat denunţuri la adresa dânsei" și că "nu am fost pus să arbitrez un conflict între Udrea și Coldea. Nu s-au plăcut niciodată, dar nu cred că au avut un conflict. Nu ne-am întâlnit niciodată în trei. Niciodată nu l-am întrebat pe Coldea de vreo anchetă la adresa Elenei Udrea".

"Eu nu spun 100% nevinovată, ştiu sigur că nu a luat o geantă cu bani. Partea extrem de interesantă, nu cred că a fost în minister pe data aceea. Luaţi această informaţie. Nu apare ca fiind în minister. Probabil în instanţă o să spună unde era", susține fostul șef al statului.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu: Nu există partid care să fie curat. Toate se finanțează cu bani negri

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ