Traian Băsescu, despre mapa roşie cu documente secrete: Eu nici FESUL nu mi-l pot uita undeva

| 17 oct, 2014

Traian Băsescu a reacţionat după ce jurnalistul Rareş Bogdan a dezvăluit că şeful statului a uitat, luni seara, în studioul Realitatea, mapa roşie cu documente secrete pe baza cărora l-a acuzat pe Victor Ponta că ar fi fost ofiţer acoperit SIE.

Traian Băsescu fost întrebat, miercuri seara, după ce şi-a încheiat declaraţiile de presă, la Palatul Cotroceni, dacă este adevărat că şi-a uitat mapa în studioul TV.

"E o copilărie, măi copii!", a spus şeful statului, dezminţind astfel ceea ce a spus  Rareș Bogdan.

"Nu am cum să uit...nici fesul nu mi-l pot uita undeva. Pentru că întotdeauna după mine rămâne un ofiţer care se uită dacă nu mi-a căzut ceva din buzunar. Nu am lăsat nicio foaie nicăieri", a precizat președintele Traian Băsescu.

Traian Băsescu a uitat, în studioul emisiunii de la Realitatea TV la care a participat luni seară, dosarul roşu cu documentele pe baza cărora l-a acuzat pe Victor Ponta că ar fi fost ofiţer acoperit SIE şi în care se aflau, potrivit propriilor spuse, şi acte secrete.

Mărturisirea a fost făcută chiar de moderatorul emisiunii. Rareş Bogdan a povestit pentru Ziua de Cluj cum, după interviu, preşedintele a plecat fără dosarul prezentat în emisiune.

"Preşedintele şi-a uitat în studioul Realitatea file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, şi i le-a dat. Traian Băsescu mi-a mai spus după emisiune că se simte uşurat", a spus moderatorul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ