România TV: Prezicătorii dau verdictul: Băsescu este om ÎNSEMNAT. Blestemele lui au efect

| 17 oct, 2014

Traian Băsescu are semne din naştere care arată că e un om important, spun prezicătorii. De asemenea, prezicătorii avertizează că, fiind însemnat, blestemele unor astfel de oameni au efect asupra celor pe care îi blesteamă.

Oamenii care au anumite defecte din naştere sunt consideraţi importanţi, după cum se spune în lumea ocultă, potrivit România TV.

"Oamenii însemnaţi, care sunt aşa din naştere, şi nu din accidente, este oameni periculoşi... Aşa mi-a spus bunicile mele şi de-a lungul anilor în care am văzut şi eu că este adevărat...", a spus vrăjitoarea Brăţara.

Citeşte şi: Traian Băsescu a publicat fişa medicală: Se recomandă monitorizarea zilnică a tensiunii arteriale şi EKG

Când a fost întrebată dacă Băsecu este un om însemnat, ghicitoarea a răspuns: "Normal, sigur că da, dacă are din naştere ceea ce are e însemnat. Are o problemă la ochi, ce am văzut şi eu... Aşa sunt oamenii însemnaţi dacă pe omu însemnat l-a pişcat unu cu cuvânt, vorba fapta nu se lasă nerăzbunat", a mai explicat vrăjitoarea Brăţara.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Locuri de munca de seriozitate maxima! 
Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi.
Detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ