Traian Băsescu își asumă viziunea Guvernului Ponta în problema romilor în Europa

| 02 feb, 2014

La o lună după ce consilierul premierului Victor Ponta, Damian Drăghici, declara pentru presa din Marea Britanie că mai tare trebuie să deranjeze faptul că bancherii fură miliarde, decât romii care cerșesc pe străzi, Traian Băsescu a preluat exact același mesaj în cadrul unei conferințe de presă la Berlin.

„Pe străzile din Europa romii cerșesc și deranjează mai tare decât un bancher care dispare cu 10 miliarde de euro”, a declarat Traian Băsescu.

Ideea președintelui este identică, însă, cu declarația consilierului onorific al premierului Victor Ponta, Damian Drăghici, care declara, în luna decembrie a anului trecut pentru publicația The Times, că există tendința de a exagera problemele cauzate de cerșetorii romi, fără a identifica probleme cu adevărat grave cum sunt cele de delapidare.

„Romii care cerșesc în stradă sunt evidenți, fiindcă îi vedem; ne cer o liră sau un euro și ne deranjează. Dar sunt unii bancheri care fură miliarde de euro și nimeni nu-i vede pentru că sunt la etajul 60”, a explicat Drăghici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ