Traian Băsescu: PNL-ul este un partid moluscă. Îşi agită coloana vertebrală în funcţie de vântul care bate de la Cotroceni

| 17 aug, 09:03

Fostul președinte, Traian Băsescu, a adus critici PNL-ului în cadrul unui discurs de la Alba Iulia, spunând că este un partid mult mai flexibil și fără coloană vertebrală, spre deosebire de PDL-ul pe care l-a condus.

"PNL-ul este un partid moluscă, care-şi agită coloana vertebrală în funcţie de curentul, vântul care bate de la Cotroceni sau de oriunde. În locul lor mi-aş fi menţinut punctul de vedere, pentru că au şi cerut să se reducă la 19%, şi rămânea să-şi asume pe urmă la buget prostia pe care au votat-o. Mai aveau şansa să-şi corecteze prostia la bugetul de stat pe 2016", a afirmat Băsescu, potrivit psnews.ro.

Referitor la ideea potrivit căreia PDL a fost un partid care a făcut exact ceea ce a dorit Traian Băsescu, fostul președinte precizează că “de cele mai multe ori, au făcut ce au vrut ei şi de asta uneori lucrurile au ieşit prost. Dar, în mod categoric şi când a fost la o adică, am făcut cu ei ce a trebuit".

Băsescu a mai precizat că nu ar fi fost de acord ca PNL să fuzioneze cu PDL.

"Un partid care a dat ţării de două ori primar general şi de două ori preşedintele României nu-şi poate nega istoria pentru un partid care nu dăduse niciodată până la ora aceea preşedinte", a declarat fostul președinte.

Tag-uri: PNL, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 aug, 16:24
LENIN SI STALIN
INTRA IN CLOSETUL TAU,ALA CU SURCELE
SI, DE ACOLO ,FACI SCARPINARE PENTRU A FI DUS LA BALACEANCA.O SA MORI CU
GATUL PLIN DA CACATUL ROMANILOR.BOLNAVULE SATANIST.VEI MURI IN BRATE
LE FRATELUI TAU,ALT HOT,CHIOR SI SIFILITIC CU BOALA COPIILOR IN CREIER.
CINE DRACU V-A NASCUT,TEMBELILOR.MOARTE BASINESTILOR ,PRIN FLEGME.
SI CURVEA VA PRIMI 100 TONE DE SCUIPATURI CU CACAT.HUO.CRIMINALILOR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ