Traian Băsescu: Ponta nu a înțeles că nu trebuie să se bată cu președintele. Va pierde disputa cu Iohannis

| 28 oct, 22:39

Traian Băsescu este de părere că premierul Victor Ponta va pierde cu Klaus Iohannis deoarece "nu a înțeles că nu trebuie să se bată cu președintele". Fostul președinte a făcut această declarație la o emisiune de televiziune.

 

"Dacă Ponta nu credea că e bine să încerce să discrediteze președintele ajungea președinte, dar așa și-a ratat șansa. Pentru că a crezut că e bine să se bată cu președintele a ratat. Nici mie nu mi-a făcut bine, dar el și-a nărut șansa de a deveni președinte. Va pierde și disputa cu Iohannis. El mai are 4 ani în față, Ponta are niște alegeri. Președintele e mai stabil decât el", a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Totodată, fostul președinte a declarat că Victor Ponta n-ar fi trebuit să plece la Sofia fără să aibă o discuție în prealabil cu Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ